Over ons

Over SMIT Civiele Techniek:

Bij SMIT Civiele Techniek zult u altijd de persoonlijke en gemoedelijke sfeer ervaren die ons kenmerkt. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij staan voor persoonlijke betrokkenheid, een uitstekende voorbereiding en zullen altijd  de best mogelijke oplossing realiseren. Mochten wij zelf niet de juiste expertise in huis hebben dan begeleiden wij u alsnog graag naar het beoogde doel door middel van ons netwerk. Van particulieren tot overheden, of het nu gaat om een ontwikkellocatie, een inpassingsplan, of een ander vraagstuk. Wij heten u graag welkom bij SMIT Civiele Techniek.

De jarenlange ervaring laat zien dat SMIT Civiele Techniek een uitstekende keus is bij projecten waar in meer of mindere mate knelpunten zijn ontstaan. Deze worden met veel zorg en expertise voor u aangepakt. Door met een ruime blik naar de vraagstelling te kijken, altijd te zoeken naar mogelijkheden en u ten aller tijde een eerlijk advies te geven, vindt u in SMIT Civiele Techniek een partner waar u met een gerust hart uw probleem neer kunt leggen.

Albert

Guus

Jurrien

Enola

Pammy

Albert:

Al vanaf zijn stage periode bleek Albert een uitzonderlijke passie voor het vak te bezitten. Waar de meesten aan de zijlijn toekeken dook hij de sleuf in om met eigen ogen te ervaren hoe dit eruit zag. Naast theoretische kennis bezit hij dan ook volop praktische kennis. Zijn interesse gaat ver buiten zijn eigen vakgebied. Albert is altijd op de hoogte van de laatste methoden en nieuwe informatie en past dit graag toe in zijn werk. Zijn analytisch vermogen, zijn oplossingsgerichte mindset gecombineerd met zijn wens om zijn klanten het beste resultaat te leveren maken dat hij een zeer betrokken en bevlogen adviseur/ partner is.

Guus:

Na het behalen van zijn MBO opleiding koos Guus ervoor om ook zijn HBO Diploma Civiele techniek te behalen. Afgelopen zomer was dit een feit en is Guus, na een prachtige reis, begonnen als werkvoorbereider/ toezichthouder bij SMIT Civiele Techniek. Vooral de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers en de mogelijkheid om van begin tot eind betrokken te zijn bij  én alle ins en outs te kennen van projecten maakte dat hij graag bij SMIT Civiele Techniek wilde starten. Wij zijn erg blij met de toevoeging van Guus aan ons team en ook u zult vast snel van hem horen en zien.

Jurrien:

Jurrien is in de loop van 2019 bij SMIT Civiele Techniek begonnen als werkvoorbereider en tekenaar. Voor Jurrien is SMIT Civiele Techniek de tweede werkgever na zijn studie. Zijn ambitie is om zich te ontwikkelen tot een zeer ervaren werkvoorbereider en ontwerper. SMIT Civiele Techniek is hier bij uitstek de ideale werkplek voor, de werkzaamheden zijn enorm divers en uitdagend. Daarnaast krijgt iedereen bij SMIT Civiele Techniek de ruimte om zelf te ontdekken en te leren en is er ook aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Enola:

Enola studeert Ondernemerschap & Retail management aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Daarnaast werkt zij parttime bij SMIT Civiele techniek. Zij ondersteunt de processen van lopende projecten. Zij draagt zorg voor al onze social media kanalen dus hou deze vooral in de gaten. Van communicatie met klanten tot het samenstellen van documenten, Enola regelt het allemaal. Zij werkt met veel plezier bij SMIT Civiele Techniek vanwege de gemoedelijke sfeer, haar werkzaamheden zijn erg divers en tevens kan ze alvast ervaring opdoen die ze in kan zetten tijdens en na haar studie.

Pammy:

Pammy is werkzaam bij SMIT Civiele Techniek als financieel/ administratief medewerker. Zij zet haar ruime ervaring met veel plezier in om het team te ondersteunen met alle financiële en administratieve taken. Zij voelt zich helemaal thuis in het gemoedelijke en gezellige team van SMIT Civiele Techniek.