Projectbegeleiding

Heeft u voor uw civieltechnische projecten wat extra capaciteit nodig? Dan kunt u daarvoor óók heel goed bij ons terecht. Of u nu behoefte heeft aan projectleiding, toezicht/ directievoering of omgevingsmanagement. Met ruim 27 jaar ervaring krijgt u als opdrachtgever een betrouwbare en ervaren persoon met kennis van de omgeving. Daarnaast weten wij hoe gemeentelijke processen en projecten werken én wanneer interne afdelingen en andere partijen in het proces betrokken moeten worden. Ook weten we hoe we de wensen van onze opdrachtgever het beste kunnen vertalen in een werktekening, waar opdrachtnemers en andere civiele techneuten direct mee aan de slag kunnen. Het is onze ervaring dat wanneer wij het volledige project begeleiden, processen beter lopen omdat we dan overzicht hebben dus tijdig kunnen bijsturen én bij iedere fase van een project weten wat belangrijk is. Dat werkt voor zowel uitvoerenden en opdrachtgevers het prettigst!

Projectleider

Heeft uw project een projectleider nodig die, van de ontwerpfase tot en met de afronding of een gedeelte daarvan, zorgt voor de succesvolle realisatie van uw project? Bij SMIT Civiele Techniek bieden wij u de mogelijkheid tot het inhuren van een van onze projectleiders voor het begeleiden van uw project. Zeker als het projecten betreft die door ons voorbereid zijn, zijn wij de aangewezen partij om ook de projectbegeleiding voor u te verzorgen omdat wij dan alle details van uw project al kennen.

Ook projecten die niet door ons voorbereid zijn, begeleiden wij graag voor u. Met onze brede kennis en ervaring van projectontwikkelaars tot aan overheid staan wij u graag bij met onze projectkennis.

Toezicht/directievoering

Zoekt u voor uw project een onafhankelijke partij die erop toeziet dat de uitvoerende partij volgens overeenkomst het werk uitvoert? En wilt u dat hierin op tijd, geld en kwaliteit gelet wordt? Dan verzorgen wij graag het toezicht en directievoering voor u.

Onze toezichthouders en directievoerders voelen zich integraal verantwoordelijk voor het projectresultaat en zullen uw ogen en oren ter plaatse zijn.

Omgevingsmanager

U zult het steeds vaker horen en meemaken; omgevingsmanagement en participatie. Termen en processen die steeds meer waarde krijgen in projecten in de openbare ruimte. Het betrekken van bewoners, stakeholders en het bereiken van een passend resultaat voor alle betrokken partijen zijn het doel. De omgevingsmanager weet dit op een manier te doen waarbij er zo min mogelijk weerstand en onbegrip ontstaat. Dit komt uw project altijd ten goede.